Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bakom orden

Frenetiskt sliter jag ut penna efter papper skrynklar ihop bort med eländet vrider till börjar om försöker få till det som jag vill men allt viktigt slingrar sig vrider till lögner om mig vart är jag i den här härvan av frustrerat trassel gömmer en mardrömslikt usel självkänlsa eller självförtroende  har aldrig fattat skillnaden förgjort  är förgjort trots allt kämpar på för att hitta en liten gnista att skriva en sol utav så tills jag funnit den är mina ord endast en produkt av ren och skär ångest så sant som det är sagt att allt ska födas ut ur smärta så om jag bara kunde andas i mellanrummen kanske det ändå kunde bli av....




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 215 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-12-04 13:27



Bookmark and Share


  Lia-Lej
Nog andas den här texten!!
2008-12-05

    Bodil Sandberg
Tycker nog jag kan känna igen mig bra mycket i detta..hur fåfängt det kan kännas..man sitter där och river sitt hår för man VILL så gärna få ur sig ..men det går inte..såna dagar är det lika bra att hoppa över dikteriet..allefall för mig..- sen är det ju så att OM man ändå väljer att få ur sig..själva..känslan..som ÄR där..då kan det bli så här..gripande och fantastiskt starkt!!!
2008-12-04

  Larz Gustafsson VIP
Du har förmedlat ärlighet.
Det räcker långt.
2008-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren