Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är otroligt hur mycket jag har fäst mig vid er, men jag har lätt för sådant.. jagsaknarer, och ni ska få allt jag kan ge.




jag ska färga din värld.

Jag har ingenting att ge dig, honung,
bara ett hjärta som någon smulat sönder.

Men vet du,
du ska få det
lilla jag kan ge.

Jag har ingenting kvar till dig, honung,
bara ett leende som bara du kan kalla fram.

Men vet du,
du ska få den
glädje jag har kvar.

Jag är lika färglös som ett foto i svart-och-vitt,
men till dig, honung, ska jag måla en regnbåge.

Men vet du, älskling,
du förtjänar mer än jag
någonsin kommer kunna ge
.




Fri vers av pinkbubblegum
Läst 325 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-04 16:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pinkbubblegum
pinkbubblegum