Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På altanen om kvällen - haiku

Grönblåa blixtar,
dämpat buller från tåget -
snötung är natten




Bunden vers (Haiku) av papillon
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-04 18:40



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Bild - ljud - känsla. Härlig haiku som tar mig dit.
2008-12-09

    ej medlem längre
En verkligt stämningsfull bild - och sísta raden är perfekt inprickad.
2008-12-05

  halmstrå
natten med snö är vacker. Har aldrig tänkt på det förut och de där blixtarna från tåget som syns genom snöfallet är trolska.
2008-12-05
  > Nästa text
< Föregående

papillon