Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Av: Peter Johansson min älskade lillebror


Livets väg

 

På livets väg kan man finna mycket roligt att leka sig trött på

Resten är en skola på gott och ont,

som lär oss gå genom eld och vatten

för att nå våra nära och kära




Fri vers av MeAmmie VIP
Läst 379 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-12-04 19:19



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
-På livets väg kan man finna mycket roligt att leka sig trött på-

Årets Sanning Leverad Av Världens Bästa Lillebror.............


Håller med honom till fullo..........
2008-12-04

  Dr Jimmy Johansson The 777
Din Älskade Lillebror Peter Johanssons Ord Värmer Gott I Decembermörkret.

Hälsa honom från mig!
2008-12-04
  > Nästa text
< Föregående

MeAmmie
MeAmmie VIP