Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En repris från i fjol.


Till någon väldigt speciell?!

 

Jo det finns en person...

som alltid vet precis hur jag mår

En som alltid lyssnar...

och precis ALLT som sägs förstår

Det är så underbart

med någon som faktiskt vet allt

Känner mina sorger

och förstår att livet ibland är kallt

Så jag skriver en dikt

till personen jag vill hylla

Som var eviga dag

ger mig tomrum att fyllla

Denna underbara person

är densamma som skriver det här

Ja jag hyllar mig själv...

I mig själv är jag evigt kär!




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 776 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2008-12-05 12:30



Bookmark and Share


  Annette Andersson
Underbart härlig att läsa! Stärker mitt eget sätt att se på mig själv. TACK!
2009-02-05

  fågel grå
Underbart , underbart !
2008-12-15

  Ordregnspoeten
Bra skrivet. Jag hittade inte heller någon att dela mina tankar med i Norrköping. De verkar mest vilja supa och ägna sig åt fylleknull.
2008-12-13

  Ilona _L
Bravo!
2008-12-08

  Blåbäret
underbart...fin hyllning till dig själv, helt rätt och fantastiskt
2008-12-07

    Herr Ångest
Ha ha.. du vet verkligen hur man ska skriva en kärleksförklaring..

till dig själv..

ego-girl :P
2008-12-05

  aol
bra att du gillar dig själv
2008-12-05

  Fokus
En sådan härlig eloge till dig själv! Vi är alldeles för bra på att tala om för oss själva hur obra vi är och för dåliga på att säga hur bra vi är för oss själva!
2008-12-05

    Bodil Sandberg
aaaaahhhh så fröjdeligt att läsa...värdig hyllning absoluuuuut!!!
2008-12-05

  Ewa-Britt Nilson VIP
Guld! Man måste tycka
om sig själv och det man
har att ge, för att kunna
ge något vidare till någon
annan. Jag håller med Dig
fullt ut! Den värme man ger
är en glimt innifrån en själv,
vad där det sker...
2008-12-05

  ~Leonardo~
Härligt...kan man säga att du har självkännedom om dig själv ;)
. eller du vet var du har dig. tyckte om ditt upplägg..och man blir lite lurad i början av dikten haha..
men allvarligt talat, så är det viktigt att man tycker om sig själv och sin självbild. för att må bra!! applåd
2008-12-05

  Blomster
Gillade denna när du publicerade den första gången och jag gillar den nu med - kanske till och med ännu mer nu än då. Och du vet att jag hejar på dig - du är bäst, glöm aldrig det!
2008-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du