Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

eftergift

utan saknad
inget liv

ingen längtan
ensamhet

 




Fri vers av ia VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-05 12:41



Bookmark and Share


  figurett
Thats your opinion, but, is it real, truth?
2008-12-05

  coffe
fin och tänkvärd,,du har så många lösningar,,tack c
2008-12-05
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP