Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Låta folk prata till punkt, det är att verkligen lyssna...
Även om man vet :)



Funderar...

Många tror sig veta
om allt eller inget
Många vet allt
om ingenting

Varför står man då ibland
helt blank i blicken
funderar
om man ändå inget vet

eller vet jag allt?

Är jag som en del andra
som avbryter
som vet vad jag ska säga
som inte har tid att lyssna

vet dom allt?

funderar...




Fri vers av ia VIP
Läst 349 gånger
Publicerad 2005-08-16 14:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP