Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men ingenting

vinden driver drivor

inpå 

aningslös

brister snöflinga

en evighetssekund

 landar saknaden

ohörd

 

 

 




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 213 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-12-05 16:58



Bookmark and Share


  noname_realmind
Skönt kryptiskt...
Snyggt!
2008-12-06

  Betlehemsstjärnan VIP
vackert poetat..och så sant/B
2008-12-05

  Sandvargen
vacker
2008-12-05

    MaryMo
ohörd
oerhörd
och inte oberörd...
vackert Carola!
2008-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren