Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det behövs inte någon ingress för man kan inte korta ner något så stort!


The 777 och stämmningen

 

Han gjorde en kraftfull unison inledning med en melodi liknande den i den yttersta stämmningen.
Den stillnade till men for iväg i eftertänksam berg- och dalbanefärd. Som sedan crescenderade till fortissimo. Stillnar ånyo, men vidmakthåller det unisona.

Forte till furiös musik som det sprakar om likt himelns stjärnstoft. Han rister loss bygget när den ytterta stämminingen skakar om oss i grundvalarna!
Är hållfasthetsberäkningarna korrekta? Har rost angripit bultarna?

Klangerna av gitarrer och all världens instrument borrar sig frenetiskt in i materien. Stillnar kort. Kraftfullt furiös, distinkt avslutning. Den här stämmningen utgjorde verkligen de stora känslosamma partierna med transcendental musik! Pulsen höjs och medvetandet vidgas! Wow! Här kommer den farande ut och in genom våra gistna kroppar.

 

Guitar with notes Pictures, Images and Photos



Fri vers av MeAmmie VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-12-05 21:26



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
Djävligt läckert bild..............tycker mig se........Reed,,,,Jagger,,,,Dylan,,,,,,,,,,,hehehehe även mig själv faktiskt..............jaaaaa den var såååååå snygg!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2008-12-07

  Dr Jimmy Johansson The 777
Mvg:-
2008-12-05
  > Nästa text
< Föregående

MeAmmie
MeAmmie VIP