Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

håll mitt hjärta

krama inte så hårt om mitt hjärta

så du krossar det

håll det bara lätt

så det kan andas

krama mig med värme istället

så jag känner att du verkligen håller av mig

krama inte musten ur mig

fyll bara på med kärleksflöde

 

 




Övriga genrer av Trädflickan
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-06 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan