Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kalla nätter varma tankar

 

Jag gick en bit och möttes

av några ögonblick

från min historia

Tidens vindpustar

fladdrade

genom gardinerna

och jag kände doften

av din längtan

i mina händer

Varsamt la jag handen

mot min ena kind

värmde mig en stund

fångade tankarna

som jag tänkte då

blundade och sparade

i

hjärtat 

 




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 415 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2008-12-06 00:40



Bookmark and Share


  JNI
himla fint skrivet !
2008-12-07

  aol
bara så vackert gillas
2008-12-07

  Blåbäret
ljuvligt vackert...att släppa in längtan, hålla den en stund och bevara den i sitt innersta...
2008-12-07

  livsdans
mmm...vad fint!
2008-12-06

  Gryft
Så fin..
2008-12-06

  Quasimodo
Varmt och kallt sida vid sida i dofter av längtan och väntan !!!
2008-12-06

  micke marin
Varma tankar som värmer även mig..
2008-12-06

  Ulf Lagerholm
vacker, ja så där har man ju själv gått omkring å liksom fyllt sig med kärleksandar, nästan aldrig har det varit till någon nytta

tack för läsningen hörru
2008-12-06

  Bjarne Nordbö
Det känns som jag går bredvid dig. Och det gör jag på sätt och vis.
2008-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du