Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hemfärd

 

 

står vid skogsbrynet

med beslöjade ögon

vind i mitt hår

väntar

viskande löv bland träden

var inte rädd

dimma över sjön

i vattenbrynet

finns min längtan 

var inte rädd

väntan är snart över

stigen för mig närmare

över på andra sidan

 

 

 




Övriga genrer av Trädflickan
Läst 194 gånger
Publicerad 2008-12-06 01:14



Bookmark and Share


    wildrosen
mycket mycket vacker....
2008-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan