Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyg!!



Bred ut dina vingar
Fyll dina lungor
Sträck ut din hand
Känn hur vinden lyfter dig
Mot höjder du aldrig trott fanns
Känn hur solen värmer
Ditt hjärta och själ
Känn hur du ler
Mot något nytt
Flyg iväg och njut,
Njut av ditt liv
Som fyller ditt inre
Med ljus och lycka
Flyg...




Fri vers av ia VIP
Läst 316 gånger
Publicerad 2005-08-16 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP