Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

salig den som vet



men du kommer
du kommer
alldeles visst

den övergivna
skall vara
den äkta hustrun

och hon som stod
rodnande av skam
skall befästas
i rättfärdighet

tinnar av rubiner
skinande kläder
vitt och guld

morgonens ljus och
soluppgång
över vidsträckta länder

i frid
i frid

skall jag stå

i glädje
i glädje

dansa och sjunga

till tamburin
till flöjter och cymbaler




Fri vers av rebecca d
Läst 316 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-06 18:39



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Mäktigt ditte - man kan känna glädjen ..höra flöjterna och cymbalerna!
2008-12-16

  Eaglemountains VIP
"Prisa honom med klingande cymbaler, prisa honom med jublande cymbaler". Psaltaren 150:5

Jubla inför Gud, vår styrka
höj hyllningsrop till Jakobs Gud
Stäm upp musik, slå på tamburin,
spela ljuvligt på lyra och harpa!

Stöt i horn vid nymåne,
och vid fullmåne på vår högtidsdag.

Ty det är en stadga för Israel,
en rättighet för Jakobs Gud
en lag som han gav åt Josef
när han drog ut från Egypten

Psaltaren 81:2-6
2008-12-06
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d