Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänder på dig

Du lärde om kärleken
mer än jag någonsin ville veta

hur du sakta bygger upp
för att hastigt riva

hur du älskar
för att döda


jag såg det aldrig som givet
att betala för århundranden av förtryck

och
jag tror inte ett skit
på reinkarnation

men nog måste du haft
ett tidigare liv

som brinnande på bål




Fri vers av Al Lanzon
Läst 282 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-12-08 21:27



Bookmark and Share


  Miss Mod
Tycker om denna speciellt raden "mer än jag nånsin ville veta".
2008-12-14

  lyckeli
jag såg det aldrig som givet
att betala för århundranden av förtryck

snyggt

mycket snyggt
2008-12-09

  Eva Langrath VIP
Starkt talar texten om smärta och svek.

Eva
2008-12-08

  Sladjana Zubcevic
"hur du sakta bygger upp
för att hastigt riva"
Vackert skrivet!
2008-12-08

  Blåbäret
ibland blir man som förhäxad bara...snygg rubrik till lika bra text...applåder
2008-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Al Lanzon