Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samtal under månen

 

Jag vill smycka dig

med min hyllning till Livet

klä dig med min längtan

skapa orörd snö i månsken

som endast du och jag ser

 

Sen vill jag att du 

lägger ner mig i ett änglaspår

och smeker in vacker poesi

i mina gener

och ger mig Din hyllning

till Livet

att pryda mina ögonbottnar med... 




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 671 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2008-12-08 22:31



Bookmark and Share


  Glensan
Smekande vackra rader
2009-07-06

  Rosen VIP
blir lyrisk av din underbara poesi..
...att pryda mina ögonbottnar med...
gillas!
2008-12-16

    Bodil Sandberg
Underbart vackert..is och eld på en gång..applåder!!
2008-12-10

    tramp
riktigt vacker poesi... å jag som älskar månen blir helt tagen här !
2008-12-10

  micke marin
Oj!

vilket härligt samtal...
2008-12-09

  JNI
fick helt uppriktigt "gåshud" när jag läste denna !
Ahhh .. sååå bra ju !!

sparar denna :)
2008-12-09

  Mr Lindemann VIP
Ja, så vill vi läsare bli tagna av poesin som fås fram under en måne så...
2008-12-09

    Damir
Som alltid lyckas du får en att stanna kvar i en långt efter att man har läst din text. bra jobbat.
2008-12-09

  Blåbäret
kära nån så ljuvlans vackert...hela texten vibrerar och andas av sig själv känns det som, så vackra uttryck och former att jag bara ler stort...
2008-12-08

  thyra
Vacker känsla i dina ord! Fint!
2008-12-08

  Elaine.S VIP
Wow!! så smekande vackra rader, hela sista delen
är helt sagolikt ljuvlig..
2008-12-08

    Lindizz
så underbart vacker, applåder.
2008-12-08

    Herr Ångest
Åhh, vacker!!

Orden skapar en längtan inom en.. som är svår att skaka av sig.. även efter att man läst färdigt.

Snyggt!
2008-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du