Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats kammare

Min ängel

saknaden är stor

önskar du var här

 

Ljuset är tänt

det som brinner för dig

för minnen vi delade 

 

Jag sänder mina tankar till dig

känner dig nära

 

du finns här

 

Hjärtats kammare

där lever du




Fri vers av Cajsa
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-09 11:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg