Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fantasi, fantasi, bara du ler .







Bara du ler,
kan jag övervinna allt .
Du är ljuset i mörkret,
Du är det där sträcket som inte går rakt,
Du är sanningen bland alla lögner,
och bara du ler,
kan jag ta mig ut,
kan jag vakna ur sorgen som ätit upp mig,
innifrån och ut .

För bara om du ler,
kan vintern bli till vår,
hösten till sommar,
regn till solsken,
kaos till lugn .

(Du är underbar,
så håll mig hårt,
håll mig hårt nu, älskling)


Bara du ler,
kan du få mig att vilja leva igen.
Bara du ler,
kan du ta mig till möjligheternas land,
bara du ler .

För jag har varit tyst nu,
för länge,
tror jag .
Osagda ord,
osagda meningar,
osagda berättelser .

Bara du ler så kommer att jag önska jag aldrig var tyst .

Andlösa viskningar,
och vintermorgnar då andetagen blir till frost,
igenimmade fönster,
vattenpölar med is,
och såklart,
du .



Jag är kär i en fantasi .
Jag är kär i en dröm .

Jag är kär i dig .




















Fri vers av sundance-kid
Läst 440 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-09 13:23



Bookmark and Share


  Blåbäret
fullkomligt älskar denna...bokmärker
2008-12-11

  succi
jag är lite kär i denna dikten
2008-12-09
  > Nästa text
< Föregående

sundance-kid