Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Monolog om ord som kanske inte borde ha sagts



Skaparen
om du finns
ska du veta
att jag är
den store tvivlaren

Jag menar
vad tror du
jag ska tro
när du gjort henne
så obstinat
så stridslysten
känslostyrd
självömkande
och oförstående

Eller tror du
verkligen
att jag ska krypa
till korset
med en ros
mellan mina tänder
mumlande något
om hjärnhalvors kolliderande
och deffekta förbindelser
till talcentrumet

Tja, store skapare
det kan mycket väl
vara så det blir




Fri vers av Al Lanzon
Läst 396 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-12-09 20:50



Bookmark and Share


  Svartsilver
underbara sista rader!
2008-12-14

  Blåbäret
verkar som om det är någon som känner sig själv här, lite motvilligt i början dock men storleken på hjärtat tar nog över...
2008-12-10

  Sladjana Zubcevic
"Tja, store skapare
det kan mycket väl
vara så det blir"
Underbart skrivet!
2008-12-09

  Eva Langrath VIP
Ja så kan det vara, vem skall ha rätt. En god text om ett vardagligt problem.

Eva
2008-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Al Lanzon