Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en tyst värld

 

 

skenet från gatlyktan sprider ljus till  vandrare i natten

stora snöflingor dalar sakta ner

dämpar ljud

gör världen till en tyst plats

ensamheten

tystnaden

hade kunnat locka fram ångest över att vara själv

men kändes mera som en gåva

en vila efter en lång period av stress

som sakta övergått i sinnesfrid

ro att njuta av stunden




Övriga genrer av Trädflickan
Läst 189 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-12-10 17:46



Bookmark and Share


    Tokvilse
En sann och skön känsla i ett snölandskap.
2008-12-10

  Gunwale VIP
Skön dikt att läsa. Man får bara ta emot när den sköna (sinnes)stämningen infinner sig... tacka och ta emot... (Intressant att fundera över hur mycket man själv kan påverka åt vilket håll känslan drar...)
2008-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan