Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vrång

Vrång
satt sig ordet
rakt
mellan förnuft och hjärtslag
berövade
bedövade
tanken på den energi
fanstyget
behövde
för att bli klar.... synt
tonen att ljuda
någonstans
bortom där
drömmar finns för alla som orkar

just drömma

om det du just nu drömmer om
men avstår från att berätta

för att få behålla
drömmen

Vrång
på tvären
rakt genom
allt annat




Fri vers av AndersN
Läst 364 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-10 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AndersN
AndersN