Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dimma

dimma över sjö

årtag bryter tystnaden

hösten sveper in




Övriga genrer av Trädflickan
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-11 10:57



Bookmark and Share


    Tokvilse
Vackert. Kan se det framför mig.
2008-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan