Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilda lekar i psykoakustisk trans!




På min frekvensplanet min vackra så tidsdiskret.
Där uttrycks den innersta funktion som är sömmen
av mina sinusoidala basfunktioner och alla gömda deltoner.
Dessa är sinsemellan ortogonala,
vilket gör min transformering till enkelhetens lov

Jag känner upprepningen vibrera mellan hög och
låg mellan stark och svag i periodisk funktion
Tidsförloppet är så snabbt så vissa hertz
susar förbi men fångas upp i en melodi
Alla fasta material vibrerar i strukturburet ljud
Spinnimpulsmonumentet vibrerar sig ihop
med en låg bas som tillsammans melodiskt leker
vilda lekar i psykoakustisk trans.




Fri vers av MeAmmie VIP
Läst 487 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-01-13 19:31



Bookmark and Share


  Dr Jimmy Johansson The 777
Perkussionpuffar i acceptabel anständighet genererar anmärkningsvärda kanoklimax i guldets duration. Metamorfos kadensens aptitretande royalty. Arrangemanget en paragraf i iscensättandet i instrumentarsenalen. Infallsvinkeln assisterar renlevnadsmannen i magistral karisma.
Tonmolekyler kyler kysk tillrättavisning i lä.
Suveräniteten i porträtterandet framställer ett godkännandes.
2009-05-19

  Dr Jimmy Johansson The 777
Jag Tror Jag Har Drömt Om Den Här Texten
2009-01-17

  Dr Jimmy Johansson The 777
"<3 Carat"
2009-01-15

  Sanchez VIP
underhållande :)
2009-01-13

  Cosmic Johanna
Som en high tech resa genom rymden på star trek Voyager med JAgAmmie som kapten, genom ljud och impulser som överskrider de jordiska förhållningsätten, tack för åkturen rymdsyster!
2009-01-13
  > Nästa text
< Föregående

MeAmmie
MeAmmie VIP