Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

låt drömmarna föra oss samman

kanske du är i drömmarnas land

drömmer och kramar kudde

tror nog du drömmer den var jag

 

jag önskar jag kunde ta dess plats

önskar jag kunde hållt din hand

önskar det gör jag var dag

 

men milen det skiljer oss åt

om ändock vi i hjärtat är nära

så nu får vi istället hjälpas åt

att på vår längtan bära

 

sov gott dröm sött

vi kan väl mötas redan i natt

låt drömmarna föra oss samman

 

 

 

 




Övriga genrer av Trädflickan
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-11 23:13



Bookmark and Share


    johanni
Vilken underbar text.*L*
2008-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan