Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill inte leva idag

jag vill inte leva idag
det är mörkt
jag vill inte trängas med andra kunder
för att handla 4 kassar men borde egentligen handla mer nu när jag har bil
men jag orkar inte idag
jag vill inte vara här
jag vill inte skrapa snö från rutorna från bilen jag lånat när jag kommer ut från affären
jag vill ha fri sikt så jag ser men snön gör så att man känner sig instängd i en grotta
jag vill inte sopa undan mer snö idag men jag måste ut igen
jag vill inte springa flera vändor i trappen för att få upp matkassarna
maten som jag undrar om jag har råd att handla
jag vill inte känna att ekonomisk kaos hotar då jag inte vet hur mycket jag får i lön och vad det blir från a-kassan
det räcker ju ändå inte till allt som ska betalas.
jag vill inte känna att allt håller på att rasa
jag vill inte behöva fundera över julklappar när jag ändå inte har råd
jag vill inte tänka på hur besviken sonen blir när skotern inte går att använda
jag vill inte möta sura tonåringar som inte säger rakt ut vad problemet är utan tiger och lägger sig för att sova
jag vill inte känna trycket i bröstet
jag vill inte känna ångest inför framtiden
jag gillar inte livet idag
jag gillar inte mig själv heller
jag vill inte vara med längre




Övriga genrer av Trädflickan
Läst 344 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-12-12 16:26



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Sådana dagar minns jag. Du beskriver glasklart en inte vilja vara med dag.

Eva
2008-12-13

  Vildand VIP
Precis så där känns det ibland ... jag brukar kalla dessa dagar för, take a step back.
2008-12-13

  Fånga dagen
starka känslor om livet här och nu när det är kämpigt
igenkännande och väldigt mänskligt
mvh ak
2008-12-12

  Miss Mod
Fint fångat det att ibland vill människan "bara lägga ner"
2008-12-12

  kia k-n
Känner så vl igen det där mörkret!
Hoppas någon eller något tänder ett litet ljus i dig idag - det behövs så lite för att mildra mörkret.
Kram och medkänsla!
2008-12-12

  Vilsen Annette-hittar vägen
Oj vad jag känner med din text. Den är stark och mycket äkta! Jag förstår exakt din mening!
2008-12-12

  Jonas Lindmark
öppenhjärtigt & ärligt.
förr eller senare vänder det nog!!
2008-12-12

  -Jokke
beundrar er starka kvinnor..
bra beskrivet av denna eviga pengahets och övrig julstress, när man ofta har nog med att få ihop sin vardag
2008-12-12

    johanni
Mörka känslor.
men snart kommer ljuset igen
2008-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan