Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen upp till berget

 

Din hand

rör vid mitt sinne

puffar snökristaller

i virvlar

Dina ögon

smälter de flingor

som landar i mitt hår

I tysthet

samförstånd

lätt förvillade

börjar vi

vår vandring

upp

på berget

till värmen och stillheten

som isolerar

bevarar minnen

från tid till tid

och vidare

in i evighet 




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 337 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-12-12 22:35



Bookmark and Share


  Blåbäret
dras in i dina rader bland snökristaller, ögon och samförstånd...ljuvlig känsla skapas
2008-12-13

    Damir
magiskt som så många gånger innan fast ändå nytt varje gång..
2008-12-13

  micke marin
Så sött..
två älskande sällsamt i vinterlandskap
på väg hand i hand..
2008-12-13

  Karl-Bo Lundstedt VIP
TYCKER MYCKET OM DENNA
HELT SUVERÄN POESI...
BOKMÄRKE
APPLÅDER
KB
2008-12-12

    Herr Ångest
Hoppas du inte blir arg om jag säger att den här kändes lite "högtravande"....... i dubbel bemärkelse.....
2008-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du