Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snön kväver mig

vem kan vara glad idag?

snön vräker ner

riktig blötsnö

halvmetershöga snövallar

jag är glad jag bara bor i lägenhet idag

tycker synd om alla husägare som måste ut och skotta flera gånger och än är snöfallet inte över

oplogade spåriga vägar

vågar knappt stanna bilen av risk för att fastna

bara att gasa på och hoppas att man inte möter någon

snålkommunen spar in ström och låter gatlysena vara släckta fastän det är mörkt

mörkret känns bara ännu mer kompakt

vem fan kan vara glad idag?!

 




Övriga genrer av Trädflickan
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-13 14:33



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Tristessen beskriver du bra.

Eva
2008-12-13

  Svartsilver
Jag har ingen snö bara mörker och blast. inte glad i det heller.
2008-12-13

  thyra
Lyft blicken bortom flingorna, res i minnet till ljuva stränder eller gröna skogar känn förändringen inom :)

Förstår utmärkt väl hur du känner, din text speglar verkligen missmodet och tristessen! Bra skrivit!
2008-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan