Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se



Se min kärlek
flyga över staden
på en persisk matta

Se det möjliga
i att färdas
på ett sådant vis

Se min kärlek
som en dröm
att fylla livet med

Se min kärlek
som något stort
som kan flyga sin iväg




Fri vers av Al Lanzon
Läst 254 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-12-13 19:12



Bookmark and Share


  Miss Mod
Ett litet inflätat hot?
2009-02-07

  Blåbäret
kärleken går inte att hålla fast, den kan flyga sin väg men ibland kan det vara någon som envist hänger sig fast i mattfransen och vägrar låta gå...vill flyga matta känner jag!
2008-12-13

  Eva Langrath VIP
En magisk kärlek som kan förflytta berg.

Eva
2008-12-13

  Sladjana Zubcevic
"Se min kärlek
som en dröm
att fylla livet med

Se min kärlek
som något stort
som kan flyga sin iväg"
Så vackert skrivet!
2008-12-13

    ej medlem längre
Härligt skrivet, med en magisk känsla!
2008-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Al Lanzon