Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min vän går igenom en tuff period, jag försöker med mitt stöd ge min vän mina innersta krafter. Så min vän orkar med den grymma verkligheten.


**Jag smeker ut min hud**

 

 

Jag smeker ut min hud och lägger mig jämte ditt blodomlopp

Vi integrerar våra signaler från det innersta känslosystemet

Detta multisensoriska område förenas i oss

i vår kamp mot tid och rum








Ge aldrig upp jag är här




Fri vers av MeAmmie VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-12-14 14:23



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Mycket stark, kraft och magi i den vänskapen...den går igenom...helt klart!
2008-12-26

  Jan Linderoth
Den mest kraftfulla skildring av stadig och ärlig vänskap jag sett. Vi önskar oss alla en sån som du bredvid när det stormar.
2008-12-16

  Mr Lindemann VIP
På något sätt når denna text ända fram till läsaren
Man kan ana att uppsåtet var ärligt
Förmedlingen fin
och framförandet intressant
2008-12-15

  Lotti
mmm härligt i allt elände att din vän har en sån fin vän som dig vid sin sida. kram L
2008-12-14

  Dr Jimmy Johansson The 777
En Trovärdig Titel Att Tryggt Bevara I Hjärta Och Själ,,,,,,,,,,,
En Värdig Text Att Läsa För Din Vän,,,,,,,,,,,












Sångtoner Via En Mässingstunga
2008-12-14

  "Silver" VIP
mycket innerlig, en vänskap beskrivs, där man verkligen ger sitt innersta!
2008-12-14

  Annmargreta
Härligt att ha en sådan kompis som du!!!!!!!!!!!
2008-12-14
  > Nästa text
< Föregående

MeAmmie
MeAmmie VIP