Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

går på sparlåga

sover länge
så trött
vräker i mig godis som tröst
gör inget jag inte måste
skulle gå i ide
vänta in
snart återvänder nog energin




Övriga genrer av Trädflickan
Läst 163 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-12-15 14:12



Bookmark and Share


  Fokus
Låter skönt.
Mänskligt.
2008-12-15

    johanni
Själv skulle jag behöva en redig hästdos av Åsa-Nisses mirakel meducin..
2008-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan