Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek kan vara underbar!?


Känsla



En känsla så stark,
Lyfter mig mot oändliga höjder.
Din hud,
Lika mjuk som siden
Dina ögon,
Lika mörkblå som havet
Dina läppar,
Lika svala som vinden
Din kropp,
Som välformade berg
Din röst,
Som vågornas brus
Ger mig ett lugn...
Min kärlek,
Din kärlek,
Vår kärlek...
Lika glödande som solen..
En känsla,
Lyfter mig mot oändliga höjder...




Fri vers av ia VIP
Läst 347 gånger
Publicerad 2005-08-19 01:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP