Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Njut av livet...


Farväl till dagen!



Dagen vankas av ett farväl
Så nu är det lite tid kvar
Att säga det som inte blivit sagt
Det är nu du kan skapa dina minnen
Den känsla du har
Finns inte hos dig i morgon
Så minns den,
Ta del av den
När du någon dag känner dig vilsen
Ta fram den
Minns den
Njut av de minnen du har sparat
Alla människor du i livet möter
Ger dig en gåva
Varje person du möter
Ger du en del av dig själv
Tänk på att ge av det du tror på
Att du då också får tillbaka
Dagens farväl
Kan vara början på något nytt
Vänd blicken framåt
Mot nya mål
Minns gårdagen
Med ett leende
Ta det bästa av dagen
Och minns den,
Sen farväl av dagen…




Fri vers av ia VIP
Läst 356 gånger
Publicerad 2005-08-19 01:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP