Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Passera ... gå vidare.



Med törnekronan så

obarmhärtigt

kramande mitt

blonda vackra

huvud

ska jag snuva döden på

mitt liv.


Mig kommer han inte åt

jag har redan sonat mitt

brott

bara genom att födas

och hans tandlösa lie

biter inte på mig och

mitt orättfärdiga liv.




Fri vers av Vildand VIP
Läst 173 gånger
Publicerad 2008-12-17 09:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real