Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är nu jag borde ha den där stugan

den som ligger långt bort i skogen
avskilt från omvärlden

jag skulle låsa dörren
slänga telefonen
bryta all kontakt med mänskligheten

stänga in mig
i tystnad
i ensamhet


inga krav

leva på maten som jag bunkrat upp
sova
bara vara
inte bry mig om någonting
för jag har inget positivt att ge
drar bara ner

inte slösa på den lilla energi jag har
återuppbygga ny

jag skulle krypa fram när dagarna är långa
och ljuset har återvänt med liv

då skulle jag åter vara full av energi
kunna dela med mig av min glädje

nu drar jag bara ner







Övriga genrer av Trädflickan
Läst 159 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-17 12:36



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Precis som jag också känt längtan till och som jag nu har funnit. Känns som om jag vore där. Min längtan var också till en stuga som jag nu har hittat ute i skogen där finns varken telefon eller dator utan mest lugn och ro med den fina naturen runt.

Finn stugan där får du ro.
2009-01-08

  Fånga dagen
jag känner igen mig verkligen i det du skriver ibland känns allt bara så
kramar ak
2008-12-17

  dansa som dom andra
när du beskriver det så bra,
målar upp en så fantastisk bild
så vill jag också ha den där jävla stugan.
2008-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan