Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Floden

 

 

 

Mina tankar, min själ

och mänsklig värme tränger

in i varje del av mig

 

Följer känslans flod

som leder från hjärnan

till hjärtarts stora portar

¤

Slutligen ger livsfrågorna

Själslig, social, fysisk och andlig

balans inuti mitt bröst

 

Jag behöver bara ta ansvar

för min del

 

//c

 

 

 

 

 




Fri vers av coffe
Läst 432 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2008-12-19 16:35



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
att ta ansvar för bara sin del i en relation är bra, man kan ju ändå inte vara kryckor och hålla andra än barn under armarna någon längre tid, så själv ständig är någonting godt
texten förtjänar förstås sina trenne blockflöjter för sin sinnlighet
2009-06-16

  friheten
Slutet gillas
2009-02-25

  Kameleont
Viskar fram hur vackra dina ord är. Vi möts i sagornas värld...
Kram....L
2008-12-20

  Eva Langrath VIP
En stor sanning i skön formulerad text.

Eva
2008-12-20

  en blomma för dagen
Tänkvärda ord, som alltid..
Tack C.
Varma Kramar/m
2008-12-19

  Lyckohäxan Enediel
Du skriver ord som jag lätt kan uppskatta på alla plan...vackert och väl förmedlad insikt :)
2008-12-19

  drakbruden VIP
Japp, så sant!! Snyggt ihopsnickrat som vanligt med kloka ord och ett härligt livsdjup!
2008-12-19

  Bjarne Nordbö
Högoktanig själstankning från dig, snyggt som alltid.
2008-12-19
  > Nästa text
< Föregående

coffe
coffe