Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

barna



tvillingarna
i min dröm
Robert och Rickard
födda, döpta och hungriga
ammas i omgångar
skiftbyte i
blöjfabriken
2660 resp. 2040 gram
45 resp. 47 cm


Kommer de nånsin att finnas?
Är de kanske födda i ett parallellt universum?


Mina ungar



jag saknar er







Fri vers av Zam
Läst 681 gånger
Publicerad 2005-08-19 23:23



Bookmark and Share


  Pojken i Svart
den här texten kan tolkas helt och hållet som läsaren behagar. det är något som jag uppskattar!
2005-09-07

    Sara Se
Många tankar flyger i mitt huvud när jag läser din dikt.
Den går egentligen att tolka hur som helst.
En önskan, en sanning, framtid, ett förflutet. Man kan vrida på det hursomhelst. Bra!
2005-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Zam
Zam