Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu vaknar videns första unge

Dessa barnaögon borde
sova nu.


Mjuka små armar tryggt
under täcket vila


små barnahänder som
under dagen greppat
livet


de borde nu i natten
avslappnat efter
leken och skratten


smutsiga
få ro.




Fri vers av Vildand VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-20 10:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vildand
Vildand VIP

Mina favoriter
for real