Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

slut på alla drömmar

Jag frågar mig själv vad mitt liv har för mening men hittar inga svar

är det så simpelt som att jobba för brödfödan

känns innehållslöst

Är mitt liv redanförbrukat?

Saknar ett innehåll

har inga drömmar längre

vågar inte

drömmarna jag hade var just bara drömmar och har passerat bäst före dag

försöker ta dagen som den kommer

känner mig som min mormor

gammal

men min kropp är ännu ganska ung

min bästa tid borde vara nu

varför känns det då som att allt är över?

Är det för att jag slutat drömma?

Resignerat.

 




Övriga genrer av Trädflickan
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-21 15:53



Bookmark and Share


    tramp
Dystra men välformulerade rader.

Dock har alla moln en silverkant…det g¨äller att ha viljan att se den…förmågan finns hos dig !!! Det kan jag se
2008-12-22

  W.Riter
Det där låter som att du skulle behöva ruska liv i...
Inte så lätt kanske om man grävt ner sig djupt, men någon liten lätt dröm varje vecka kanske du har som du kan uppfylla.
Får börja med det lilla...För som sagt...åldersmässigt mitt i ett liv då du borde göra mycket mer än ingenting.
Kämpa på!:-)
2008-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan