Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

,,,Jag har fått sona mången ting men hittat mina tårar

 

 




Jag sonar mina ekon ett efter ett

Jag sonar mina ekon ett efter ett. 

Spårar mina spillda tårar till en å gråt av obrukbara sinnen!

En bäck som blev till en älv härbergerar mina salta tårar.

Mellan berg och klippor rinner min tårdränkta flod. Där skriker jag ut mina ekon av våndor och plågade plågor  

Får sona mina ekon men inte som gottgörelse utan som befrielse  

När mina ekon från förr har tystnat tvättar jag min själ ren ser skammen och skulden och en och annan brusten kärlek rinna iväg.

Vetskapen om att kunna komma tillbaka och rena själen. 

Ger mig styrka och inre frid<3

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av MeAmmie VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-12-22 09:43



Bookmark and Share


    R Peiper VIP
STARKT!!!
2008-12-24

  Dr Jimmy Johansson The 777
Alla Sju Kapitel Tilltalar Mitt Hjärta På Sitt Eget Speciella Sätt.
Det Näst Sista Kapitlet Är Årets Bästa Stycke Poesi.
2008-12-23

  Dr Jimmy Johansson The 777
Äkta Poesi I Ammieistisk Anda
2008-12-23

  Lotti
underbar befrielse.......:-)
2008-12-22

  Miss Mod
Tack, vännen, för att du delar ut så vackra ord, så här i juletid. Dom här ska jag skriva ut och sätta vid min säng.
2008-12-22
  > Nästa text
< Föregående

MeAmmie
MeAmmie VIP