Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandrar runt och runt

 

 

iskallt blåser vinden

och regnet stillar aldrig

grått i ton

med gråt

och wiskeyn

ger ingen tröst


trött i natten

vandrar jag runt i min stad

söker fylla

mitt liv

med ljus

allt i blått

och tårögda ögon


Jag kan inte hjälpa

dig nu eller mig

i natten

för du finns inte

här och nu 

 i samma tid

har din röst

i mitt huvud

men hjälplöst

vandrar jag min gata ner


Berusad är jag ingen hjälp

fyllan gör mig  stående

gående i regnet

i det blå ljusen

jag kan inte hjälpa dig

irrar själv

i allt

 




Fri vers av Gryft
Läst 197 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-22 21:02



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Sorgligt, whiskyn färgar av sig...som det alltid gör.
2008-12-22

    MaryMo
Skål irrblossande skribent!
2008-12-22

  Miss Mod
Ja, det gör man sannerligen "irrar själv i allt" GOD JUL.
2008-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft