Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När (h)julen stannar



Ett skolprojekt
eller en hägring i bilens strålkastarljus?



Endast stillheten är verklig

 

 




Övriga genrer av Almagrundet
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-25 10:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet