Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Må så vara

Que sera sera sera! 

Vad vi får veta må så vara!

Annars är det lika bra att låta det hända....om i fall att!

För det som sker det sker ändå! Varför sitta i timtal och grubbla då?
Om det finns en mening i magisk magi, då borde det finnas en världslig kemi som ger oss svar när vi väl behöver veta.

Vita själar på Svart botten, svarta själar på Vit botten där travar faun förbi? Säger säkert de som tror sig veta.

Finns det en plats där man bara kan vara?




Fri vers av MeAmmie VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-12-30 00:26



Bookmark and Share


  Miss Mod
Det finns nog ingen plats där man bara kan vara, för det som sker det sker ändå. Du skriver så tänkvärt!
2008-12-30

  Cosmic Johanna
Gillar känslan, melodin den förmedlar till mig genom orden, de dansar för mig....
2008-12-30

  Cosmic Johanna
Gillar känslan, melodin den förmedlar till mig genom orden, de dansar för mig....
2008-12-30
  > Nästa text
< Föregående

MeAmmie
MeAmmie VIP