Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett kort ögonblick

Det är illa.

Framför allt sorgligt.

Efter år av lång och varaktig söndring.

 

 Ser inte avskyn i blicken,

men känner den.

 

Efter en stund hörs åter fåglarna i skogen.




Övriga genrer av Miss Mod
Läst 328 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-12-25 12:18



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Nämen Rune för fan, skärp dig !

Du vet clownen va ?

Även motsatsen gäller !

Om man träffar rätt inspiration vill säga !
2008-12-29

  Rune Thorsell
Miss Mod är ju faktiskt inte enbart missmod. Även hon kan uppenbarligen skymta ljuset bort vid tunnelmynningen (för att nu ytterligare slita på en redan nött metafor!)
Tjusigt diktat! Slutraden ger lite haikukänsla. Fint!
2008-12-27

  Njord
Hoppet finns i fågelsången.
Relationer ändras i livet och det kanske bara är bra även om man i ögonblicket inte förstår det
FInt diktat
2008-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Miss Mod
Miss Mod