Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Attityd...



Han skrev mitt namn
tvärs över bröstet...

För att ingen skulle se
hur han åtrådde mig
dolde han det
med tjocka lager

av hård attityd




Fri vers av Smultris
Läst 693 gånger
Publicerad 2005-08-21 12:03



Bookmark and Share


  Lena Renman
Mycket bra!
Lena
2007-05-16

    ej medlem längre
Mycket fint!
2005-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris