Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kvällen

När solen nu går ner
mörkret smyger på
en påtaglig känsla
att något är försent
att natten tar över
natten och kylan




Fri vers av Al Lanzon
Läst 264 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-12-26 15:00



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Texten förmedlar starkt känslan av något förlorat. Får mig att tänka på Ferlins Barfotabarn.

Eva
2008-12-26

  Sladjana Zubcevic
Vackert skrivet!
2008-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Al Lanzon