Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själens gömda sanning

I tystnaden har jag levt

gömd för verklighetens glädje

 många var tårarna

smärtan var så stor

 

Ensamheten var olidlig

ingen såg, ingen märkte

hjärtats spruckna liv

 

I osynligheten har jag bott

gömd för människornas ögon

många var tankarna

sorgen var så stor

 

Otryggheten var skrämmande

ingen pratade, ingen förstod

själens gömda sanning




Fri vers av Cajsa
Läst 235 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-26 16:18



Bookmark and Share


  Nattis83
Varje rad piskade mig,
den här gjorde ont,
mycket bra skrivet
2008-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg