Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot stjärnornas natt

En ensam liten flicka

så frusen, så rädd

vandrar längs gatan

söker värmens famn

 

Hennes kläder är slitna

hennes hår så tovigt

ögonen sorgsna

 

En tårögd liten flicka

så osynlig, så skör

vandrar längs vattnet

söker trygghetens hand

 

Hennes skratt har försvunnit

hennes längtan har flytt

glädjen begravts

 

En ensam liten flicka

blickar mot stjärnornas natt

önskar sig tron

att en dag ska lyckan få gro

 




Fri vers av Cajsa
Läst 209 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-12-26 16:34



Bookmark and Share


    Maria Malm
Sorgligt, men vackert.
2008-12-29

  Nattis83
Cajsa det här var sorgset men vackert, mycket bra
2008-12-26

  Mona*
Som en del ur sagan om flickan med svavelstickorna. Sorgligt. Men så kommer ljuset...
2008-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg