Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En annan dag Jul

 

Det är svårt

och sorgligt efteråt

 

Träffade min mor

min syster och min bror

 

Älskar så mycket

klarar inte konststycket

 

Ville varandra väl

av flera olika skäl

 

Tystnaden mellan oss

som en bromskloss

 

Det är svårt

och sorgligt efteråt

 

kunde inte nå fram

för återhållsam

 

skammen skiljer oss åt

det är svårt

och sorgligt efteråt

förlåt

 

 

 




Övriga genrer av Miss Mod
Läst 372 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2008-12-26 23:58



Bookmark and Share


  frantic
vackert på rim
trots det sorgliga..
fint slut.. med
'förlåt'

undrar bara,
fick de läsa den,
mor, syster o bror..
2009-01-06

  osynligt- synlig.
sämsta som jag någosin läst
du är värdelös och körd va faan gör du på poeter.se
Ut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2008-12-31

  Gunsan
Ofta vill man nå fram
men ingen tar emot signalerna
som faller platt
Det är mycket sorgligt

Du skriver så vackert
på vers blir det mycket starkare
2008-12-28

  Marie Å
En text som berör...... att inte nå fram...
2008-12-27

  MeAmmie VIP
Ett stycke stark poesi om det mest jobbigaste som finns att vilja älska sina nära och kära men att det ligger för mycket i mellan för att riktigt nå fram! Fantastiskt bra skrivet av dig! Styrkekram<3/Ammie
2008-12-27

  Njord
Fin text om avståndet mellan människor.
Sorglig också. Men man måste släppa in och försöka och går det inte så har man i allfall försökt
2008-12-27

  Rune Thorsell
Känner igen. Jag och min fru bodde långt bort. Min mor och syster kom på besök. Vi fick ingen som helst kontakt. Då de åter reste, var jag nästan gråtfärdig. Ja, det är bara så, att man glider i sär. Ingenting att göra något åt.
2008-12-27

  Mygg
Oj, vilken stark text!
Så, svårt att mötas, känna och längta men sakna förmågan att nå fram.
Verkligen smärtsam och berörande!
2008-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Miss Mod
Miss Mod