Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eldsjäl

det finns en rasande vulkanisk glöd

man bara kan tämja

genom att bränna en och

en annan bro...




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 220 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-12-27 15:16



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Får mig att tänka, kliv ur båten och gå på vattnet. Våga leva.

Eva
2008-12-28

    © Birgitta Wäppling VIP
Tankeväckande skrivet. Lockar till läsning flera gånger i följd.
2008-12-27

  Ilona _L
Så sant!
Tog ett tag att smälta denna.
Först tänkte jag att - varför då?
Men du har så förbannat rätt!
Inga halvmesyrer här inte!
Snyggt!
2008-12-27

  Mangal VIP
Intressant liknelse som skapar nya tankar hos mig. Sådant uppskattar jag mycket.
2008-12-27

  RogerIvan
Min bild utav den här texten är, att för att kunna hänge sig till glöden, (deltaga i livet) så kan man inte samtidiga ha reträttvägar kvar. Att leva fullt ut, är att leva fullt ut...
2008-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren