Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stanna klockan

 

Varför gick tiden den natten

när vi var i varandra

du    jag den våren

och du i mina ögon


stanna klockan
låt den aldrig slå
låt tiden stå


Var det för du var du

som tiden bara försvann

du och jag och dina kyssar

och din kropp i mina händer


stanna klockan
låt den aldrig slå
låt tiden stå


Kan vi vrida tillbaka

när min tunga mötte din

när andedräkt mötte min

när ögon slöts för alltid


stanna klockan
låt den aldrig slå
låt tiden stanna
låt den stå

 




Fri vers av Gryft
Läst 210 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-12-28 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft